Hagyatéki Jogi képviselet - dr. Izsák Orsolya ügyvéd weboldala | Vezető ügyvéd bemutatkozás
13396
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13396,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

Vezető ügyvéd bemutatkozás

Mindig az Ön szolgálatában

Életrajz

1998-óta jogi munkát látok el. Jogi előadóként közigazgatási tapasztalatot szereztem a Magyar Energia Hivatalban, majd a Földművelési és Vidékfejlesztési Minisztérium parlamenti titkárságán parlamenti titkárként.


Ezt követően Ügyvédi irodában helyezkedtem el, ahol a polgári jog területén szereztem meg szakmai gyakorlatomat. 2004-től önálló ügyvédként dolgozom, saját ügyvédi irodát nyitottam.


Munkám során, elsősorban a polgári jog szűkebb területén az ingatlan jogban és ezzel összefüggésben öröklési jogban látok el képviseletet.


A peres – bíróság előtti – eljárásban érvényesítem ügyfeleim igényét, de rendkívül jelentős szerepet fordítok arra, hogy a komplex probléma peren kívül megnyugtatóan záródjon le.

Mint ügyvéd ezen oldal létrehozásával szeretném segíteni azon túlélőket, örökösöket akik szeretnék megismerni és tudni, hogy milyen jogszabályok vonatkoznak a haláleset bekövetkezését követően az örökhagyó utáni vagyontárgyak öröklésére.

Az ELTE Jogi Karán végeztem szakdolgozatomat az energiaszolgáltatók által kötött polgári jogi szerződések szerződésszegő magatartásának jogkövetkezményeiből írtam.


Jogi szakvizsgámat 2003.-ban tettem le.2007-ben kezdtem el a Károli Gáspár Jogtudományi Karának Doktori Iskoláját (Phd), ahol lehetőségem nyílt a gyakorlati tapasztalat vonatkozásait a jogtudomány kutatási területein is hasznosítani. A Doktori iskolát a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Közigazgatás- tudományi Karán folytatom.


Az Egyetem felkérése alapján oktatói tevékenységet is ellátok.


A tulajdonjog magánjogi korlátain belül speciálisan szomszédjogi kérdésekkel foglalkozom annak polgári jogi valamint építésjogi vetületével a dolgozat címe a Társasházi közös tulajdon.

A Dr.Izsák Orsolya Ügyvédi Iroda ars poeticája: “Azért vagyunk, hogy tudásunkat ügyfeleinek számára értékké alakítsuk át.”

A Budapesti Ügyvédi Kamara felkérése alapján, az ügyvédeknek szervezett Budapesti Ügyvédakadémia tulajdonjogi csoportjának vezetőjeként elsődleges célom az, hogy az Ügyvéd társadalom felkészüljön a témámhoz kapcsolódó jogszabályi változás kezelésére illetve, hogy a bírósági gyakorlatot megfelelően tudják hasznosítani munkájuk során.


Nemzeti Munkaügyi Hivatal által rögzített szakértői tagságának tagja vagyok a társasházkezelő, ingatlanközvetítő szekcióban.


Több cikket jegyzek szakmai jogi újságokban, illetve a média rendszeres megkeresése alapján jogeseteken keresztül válaszolok kérdésekre.


dr. Izsák Orsolya

Ha elvesznek a jogi kiskapuk és jogszabályváltozások tengerében kérem, keressenek meg!

Szakterületeim

Öröklési jog0%
Ingatlan jog0%
Tulajdonjog0%
Árajánlatot kérne? Bővebben tájékozódna szolgáltatásaimról?